Kannatusjäseneksi

SUODENNIEMEN SUONKIERTÄJIEN KANNATUSJÄSENEKSI


Suomen Partiolaisten ja Hämeen Partiopiirin jäsenmaksujen tasainen nousu on vaikuttanut Suonkiertäjien jäsenmäärään vähenevästi. Partion kannattajat ovat päättäneet jäsenyytensä. Haluamme antaa partion kannattajille mahdollisuuden osallistua partiotoimintaan. 

Kannatusjäsenmaksut käytetään lippukunnan varsinaiseen toimintaan ja tarvittaviin kalustohankintoihin. Kannatusjäsenmaksut käytetään suoraan Suodenniemen Suonkiertäjien hyväksi. Suomen Partiolaiset suosittelevat oman kannatusjäsenistön keräämistä.  

Kannatusjäsenmaksu on 20 € / vuosi. Liittyä voit maksamalla kannatusjäsenmaksun pankkiin Suodenniemen Suonkiertäjien tilille FI10 4729 0010 0391 49. Viestiin ”Kannatus, Oma nimi ja laskutusosoite (sähköposti ensisijaisesti)” Kannatusjäsenmaksu on perhekohtainen.

Kannatusjäsenille lähetetään vuosittain kertomus lippukunnan toiminnasta seuraavan vuoden jäsenmaksun kanssa. Kannatusjäsenet ovat tervetulleita istumaan leirinuotiolle tai muutoin tutustumaan toimintaan. Kannatusjäsen saa myös vuokrata lippukunnan kalustoa jäsenhintaan. 

Jäsenten yhteystiedot säilytetään vain jäsenpostitusta varten.
Osoitteenmuutoksista ja jäsenyyden päättämisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse susupartio@gmail.com.

Liity kannatusjäseneksi

K-I-I-T-O-S KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti