keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Tervemenoa seikkailijat!

Heinäkuun 7.-8. Armeijajoutsenet-seikkailijajoukkue lähti parin sammon kanssa Helvetinjärven kansallispuistoon siirtymävaellukselle. Tämä viikonloppu tulisi olemaan merkittävä virstanpylväs seikkailijan partiopolulla, sillä jos Helvetinkolusta pääsisi kapuamaan ylös, olisi seikkailija kasvanut tarpojaksi.

Helvetinkolu

Viikonlopun aikana sää suosi SuSulaisia, koska lämpöä ja auringonpaistetta oli pitkin matkaa tarjolla. Iso Ruokejärvellä seikkailijat tutustuivat pikkulintuihin, jotka saivat nimikseen Tirppa, Timppa ja Tarkka. Lintuja houkutteli kenties nuotiolla valmistettu hampurilaisateria, joka oli seikkailijoille mieleinen retkiruoka.





Haukanhieta Haukkajärvellä oli yöpymispaikkana. Matala ja pitkä hiekkaranta antoi mainion mahdollisuuden uimiseen, mikä virkistikin seikkailijoiden mukaan kipeytyneitä jalkoja. Jalat olivatkin koetuksella, kun 150-200 miljoonaa vuotta sitten muotoutuneissa rotkolaaksoissa kuljettiin. Nukkuminen riippumatossa oli osalle porukasta uusi kokemus. Seikkailijoiden mukaan riippumatoissa sai ihan hyvin nukuttua, vaikka illalla olikin tullut nauruhepuli.


Seikkailijat suorittivat matkalla Luonnonsuojelija-taitomerkin päätökseen, osoittivat rohkeutta ja yhteistyötaitoja, sekä jaksoivat jatkaa väsymyksestä huolimatta. Pätkis-jäätelön ja Subway-leivän (tuossa järjestyksessä) ansainneina seikkailijoista tuli tarpojia ja metallinen päätösmerkki koreilee jatkossa partiopaidan vasemmassa taskussa.



Menossa mukana ja tekstiä laatineet Puro, Männynkäpy, Naavainen kuusenkäppyrä, Suokukka, Vanha pieni kuusi ja Tirppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti