tiistai 25. helmikuuta 2020

Perheiden partiohetkessä rakennettiin katapultteja ja suuri linna!

Suodenniemellä ei annettu lumen puutteen haitata kun partiolaisten leirialueelle rakennettiin linnaa. Partiolaisille ja heidän perheilleen suunnattu toimintatuokio järjestettiin 1. helmikuuta, tällä kertaa kierrätysteemalla.

Aikuisille ja lapsille oli omat ohjelmansa ja molemmat ryhmät yllättyivät nähdessään toistensa tuotokset: lapset olivat kasanneet leirialueen pihalle linnan paikallisten yrittäjien lahjoittamista pahvilaatikoista, aikuiset rakentaneet katapultin. Sitten vain kuulat lentämään ja muurit nurin! Ruuan jälkeen kotiin lähti parikymmentä iloista kruunupäätä oman minikatapulttinsa kanssa.

Näihin perheille suunnattuihin partiomaisiin tuokioihin pääsevät mukaan tietysti myös alle kouluikäiset lapset; he, joista toivottavasti kasvaa tulevaisuuden partiolaisia. Toimintaa pyritään järjestämään muutamia kertoja sekä syys- että kevätkaudella.

Partiotoiminta tarvitsee lasten lisäksi sitoutuneita aikuisia, joita ainakin Suodenniemellä tarvitaan lisää. Riittävä aikuisten määrä takaa turvallisen ja monipuolisen toiminnan. Partio on monipuolinen ja edullinen harrastus, jossa erityistaitoja ei vaadita. Tarjontaa kyllä on, sillä lippukuntia on Sastamalan alueella seitsemän.

Kirjoittanut Enni Väisänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti